Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 138 kJ / 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,55 g |
Tuky | 39,19 g |
Vláknina | 27,77 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qj80
Moje poznámka
Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qj80
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 35 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit papričky,
zavařování hlívy,
zavařování hlívy ústřičné,
jak zavařit chilli papričky,
řapíkatý celer recepty,
jak zavarit celer,
polévka z hlívy ústřičné a zelené papriky,
polévka z hlívy,
jak zavařit hlivu,
nakládání hlívy ústřičné,
jak zavarit chili papricky,
jak varit rapikaty celer,
zaváření řapíkatého celeru,
hlíva ústřičná zavařování,
hlíva ústřičná polévka s červenou paprikou,
zavařování hlívy ústřičné,
recepty z hlívy ústřičná zavařovaní,
řapíkatý celer polévka s červenou s paprikou,
recept polévka z hlívy ústřičné,
polévky recepty
Suroviny:
hlíva ústřičná,
sádlo,
vývar,
mouka hladká,
chilli paprika čerstvá,
rajče cherry,
kmín drcený,
česnek,
majoránka čerstvá,
koření paprika gulášová,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
celer řapíkatý,
petrželka,
sůl
Komentáře (12)