Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketa na orientální způsob s těstovinami

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alena.kyp alena.kyp

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 099 kJ /
741 kcal
Bílkoviny10,68 g
Tuky51,44 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy52,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěnou cuketu zbavte jader a nakrájejte na kousky. Krok 2: Cibuli nakrájejte na jemno, osmažte na oleji, přidejte cuketu. Osolte, opepřete, přidejte vegetu, kari, cukr a duste 10 - 15 minut. Krok 3: Přidejte oloupaná a nakrájená rajčata a papriku, prolisovaný česnek a kečup. Chvíli duste (zelenina by neměla být rozvařená). Krok 4: Před podáváním na každou porci dejte jogurt nebo zakysanou smetanu smíchanou s prolisovaným česnekem a voňavými bylinkami.

Zveřejněno 12. 7. 2012

Poznámka autorky alena.kyp

Podáváme s těstovinami.

Recept jsem si před léty vystřihla z Blesku pro ženy.

Je sezóna, tak se pusťte do vaření a přeji dobrou chuť.

ČESNEK PŘIDAT AŽ KE KONCI VARU!! Aby tam byl cítit.

Foto dodám, nestačila jsem vyfotit.-už je znova uvařeno a vyfoceno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBl4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBl4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Dnes jsem receptík vyzkoušela, a moc mi chutnal. Jen jsem tam propašovala kousek klobásky...;-):yes:

Dnes jsem ji udělala k obědu a velmi mi chutnala, jenom jsem tam musela přidat maso na nudličky, jo bohužel chlapi se bez masa neobejdou

Alenko bodík už šel,tak si dovolím přidat fotky ze včerejšího oběda na kterém jsme si opravdu pochutnali:-p:yes:Já jsem to trošinku pro mého"masožravce"ovoněla 100g valšského špeku a přidala jsem kl Maha koření(farmářské trhy Květná zahrada v KM)složení-kmín,koriandr,hořčičné semeno.
Jídlo je krásně svěží a do teplých dnů jako dělané:-*Doporučuji dál:yes:

Zrovna jsem si přinesla cukety ze zahrady.Jsem ráda,že jsi mi poradila jak na ni.letí bodík:-)

Moc hezky připraveno:-KReceptík se mi líbí:-p+5:yes:

Jana Remkova:Jani já jsem taky masožravec, ale občas nějaká ta zeleninka neuškodí. V receptu to bylo bez přílohy a já si k tomu dělávám většinou těstoviny. Možná by do toho šla zamíchat i uvařená rýže pro změnu;-)

Ali, v poslední době používám cuketu hodně často. Ne teda, že by to bylo pro mne zrovna jídlo snů, ale vítám každý recept na její úpravu;-)

Alenko, cuket už je dostatek, takže určitě vyzkouším i tenhle způsob úpravy;-):yes:

rebeka:Díky Nadi za pochvalu;-).

vypadá to dost dobře, toto si udělám:-p;-):yes:
dobrá je i od Andrejky.. curry cuketa:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
jak upravit cuketu, cuketa recepty, cuketa s testovinami, recepty z cukety, cuketa na indický způsob, recepty cuketa s těstovinami, cuketa na asijský způsob, cuketa na řecký způsob, cuketa recept, úprava cukety, cukety s těstovinami, jak upravit cukety, cuketa na kari, orientální cuketa, cuketa s testovinou, cukety s testovinou, jak varit cuketu, jak upravovat cukety, cuketa na sto zpusobu, cuketa a její upravy

Suroviny:
cuketa, cibule, olej, paprika čerstvá zelená, rajče, kečup sladký, česnek, cukr, koření kari, pepř, vegeta, paprika sušená sladká, jogurt bílý, petržel, koření oregáno, tymián, těstoviny

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu