Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 261 kJ / 2 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,00 g |
Tuky | 169,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segeďák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WpEv
Moje poznámka
Segeďák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WpEv
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 17 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 2 minutami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 4 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 32 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 59 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 1 hodinou
Mazanec
Creativewoman před 1 hodinou
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 2 hodinami
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 4 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 13 hodinami
Tématické fráze:
segedínský guláš maďarský recept,
segedak z trouby,
segedak v papiňáku,
nejlepsi segeďåk,
segedak od babičky,
segedák z krkovičky,
segeďak z gulase,
kureci segedak,
segedák guláš,
segedák z papináku,
výborný segeďák,
segedak s bucku,
recepty na gulaše segedak,
dobrý segedák,
segeďák z pečeného masa,
segeďák v troubě,
gulas s kroupami,
segedak se smetanou,
madarský segedák,
segedínský guláš s kroupami
Suroviny:
plec vepřová,
bůček,
sádlo,
zelí,
cibule,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
kmín celý,
masox,
smetana,
kroupy,
česnek
Komentáře (18)