Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 374 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 0,50 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové po provensálsku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBkE
Moje poznámka
Skopové po provensálsku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBkE
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 7 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 8 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 9 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Tématické fráze:
skopové plátky,
skopové v mrkvi,
skopové na mrkvi,
skopova roštěná recept,
skopové maso se zeleninou,
pecene skopove nazelenine,
skopové v mrkvy,
recept na skopovou kýtu se zeleninou,
příprava skopového masa,
jehněčí roštěnky,
skopové s mrkví,
skopové plátky recept,
jehněčí po provensálsku,
králík po provensálsku a zeleninou,
skopové roštěnky,
skopové s brokolicí,
skopové s hlívou,
recept na jehněčí rostenky,
jak pict skopové,
jehneci roštěná recept
Suroviny:
maso skopové,
koření provensálské,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
cuketa,
mrkev,
brokolice,
máslo,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)