Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 768 kJ / 1 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,14 g |
| Tuky | 47,55 g |
| Vláknina | 32,90 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 528 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 92,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Moje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 20 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 5 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 7 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 7 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 7 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 7 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 8 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 9 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 9 hodinami
Tématické fráze:
madarsky bramborovy gulas,
hovězí guláš s bramborem,
maďarský hovězí kotlíkový guláš,
maďarský kotlíkový guláš,
gulas s bramborem,
bramborový guláš,
maďarský guláš,
maďarský kotlíkový guláš recept,
hovězí bramborovy guláš,
gulas s brambory,
maďarský guláš s hraskem,
bramborový guláš s masem,
madarsky hovězí guláš,
bramborovy madarsky gulas,
bramborový guláš s masem a mrkví,
hovězí guláš s brambory recept,
veprovy gulas s bramborem,
hovezi gulas s brambory,
recepty maďarský kotlíkový guláš,
maďarský guláš video
Suroviny:
kližka hovězí,
sádlo vepřové,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
brambory,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)
dělala jsem ho poprvé, a fakt mňamosní
K obmenám patria fazuľový, srbský, kotlíkový, dolnozemský, szegedínsky, koložvársky...spoločné majú - nešetriť cibuľou a mletou paprikou...ako inak.
http://www.dietazunk.hu/index.php?Oldal=kezdolap&A...
V Brně máme výbornou maďarskou restauraci Szeged a tam byl na jídeláku stejný guláš, pamatuji, že mě překvapila konzistence takové hustší polévky.