Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 592 kJ / 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,56 g |
| Tuky | 8,90 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 40,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q642
Moje poznámka
Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q642
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
polévka z červené řepy a rajčat,
polévka z červené řepy,
nať z červené řepy,
polévka z červ.řepy,
polévka z červ. řepy,
červená řepa nať,
nať červené řepy,
polévka z červ.řepy,
červená řepa a lilek,
polévka z nati repy,
lilek a cervena repa,
oční řepy,
oční řepy,
červená řepa ňať recepty,
polévka z červé řepy,
řepa červenáčerve,
pečený lilek a červené řepy,
recepty-červený řepa, lilek,
červena řepa. nať recepty,
nať od cervene repy
Suroviny:
řepa červená,
voda,
voda,
cibule,
zelenina kořenová,
rajče loupané,
olej,
sůl,
pepř mletý,
fenyklová nať,
estragon,
smetana kysaná,
lilek,
vejce,
mouka hladká,
víno bílé
Komentáře (4)
mě spíš zajímá, kdy se tam přidá ta řepa.. v postupu nevidím.. nebo mám jít ráno na oční