Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 979 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,64 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedluben, ředkvičky, jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNv3
Moje poznámka
Kedluben, ředkvičky, jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNv3
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 3 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 3 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 3 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 3 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 5 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 5 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 7 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 7 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičky v mrazáku,
salat kedlubny a ředkviček,
ředkvicky do mrazaku,
sterilované ředkvičky,
zadelavane ředkvičky,
jak sterilovat ředkvičky,
zeli z ředkviček,
kedluben foto,
recept kedluben,
jablka recepty,
kedlubny a ředkvičky recepty,
dusena kedlubna a ředkvičky,
recepty z kedluben,
ředkvičky,kedlubny,
recept na kedlubna a ředkvička,
ředkvicky recepty,
recepty - kedluben,
salat redkvicky kedlubna,
kedlubny recepty,
salát z ředkviček a kedlubny
Suroviny:
kedlubna,
ředkvičky,
jablko,
smetana zakysaná,
med,
sůl
Komentáře (8)