Postup přípravy
Krok 1: Pokrájené kysané zelí uvaříme doměkka, přidáme papriku, sůl, kmín a na kolečka nakrájenou klobásu, na kousky pokrájená oloupaná jablka a dusíme do změknutí jablek.
Krok 2: Potom přidáme smetanu, ve které jsme rozmíchali mouku, ještě necháme povařit a dochutíme. Podáváme s brambory.
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LVy
Moje poznámka
Jihočeská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LVy
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské řízečky
Veramik před 29 minutami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 6 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 6 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 6 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 6 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 6 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 9 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 10 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 10 hodinami
Tématické fráze:
jihočeská kuchyně,
jihočeské recepty,
omáčka z kysaného zelí,
jihočeská kuchařka,
recepty jihočeské kuchyně,
recepty jihočeská kuchyně,
jihočeská klobása,
jihoceska koprova omacka,
jihoceske vanocni tradice,
jihoceska jidla,
jihoceskakuchyne.cz,
jihoceskakuchyne,
kuře po jihočesku,
jihoceska houbová omáčka recept,
recepty ze staročeské kuchařky,
koprová omáčka jihočeská,
jihoceska sladka omáčka,
jihočeské koláče,
tradiční jihočeská kuchyně,
jihočeská tradiční kuchyně recepty
Suroviny:
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
klobása pikantní,
pepř,
sůl,
kmín celý,
jablko,
ocet,
cukr,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (4)