Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikové řezy se sázenými vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk4w
Moje poznámka
Paprikové řezy se sázenými vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk4w
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 34 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 13 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 14 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
papriky s vejci,
paprika gril s vejci,
receptys paprykama,
co dělat s paprykama,
sázeným vejcem,
paprikový řez,
červená paprika s s vejci,
co dělat s honě paprikami,
paprikové řrzy,
paprika řezy sterilované,
červené papriky s vejci,
paprika s vejcem,
co vse delat v livanecniku,
paprikové půlky,
papriky s vejcem,
koupím litinová pánvička,
vejce paprika,
hezké věcičky,
co se sázeným vejcem foto,
kotrc na panvicce
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
vejce,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká
Komentáře (46)
A musím se vytahovat, v dnešním deníku mi tenhle recept už taky otiskli, asi šéfredaktorce chutnal
a Maruško, dnes mi z Tchiba přišla krásná litinová servírovací pánev
Jinak díky
si myslí, skříteček, přítel taxikářů, že bude machrovat s jakýmsi kriplem či Crispem... či co to vlastně má