Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 900 kJ / 1 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,09 g |
| Tuky | 6,31 g |
| Vláknina | 50,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9,18 g |
| Sůl | 22,50 g |
| Sacharidy | 354,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Moje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 59 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak se dělá kečup,
jak zavarit kecup,
kečup podle babičky,
domácí kečup od babičky,
domácí kečup recept od babičky,
sklenice na kečup,
kecup z okurek,
pikantní kečup od babičky,
babiccin kečup,
kečup jako od babičky,
jak zavarit domaci kecup,
domácí kečup podle babičky,
zavařit kečup,
recept na domácí kečup od babicky,
domácí kečup jen s rajčaty,
domácí kečup bez octu recept,
domácí kečup jak zavarit,
kečup recept dle naší babičky,
domácí kečup jako od babičky,
kečup podle babiček
Suroviny:
rajče,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
ocet,
skořice,
cukr,
sůl,
bobkový list,
koření hřebíček,
koření nové koření
Komentáře (9)