Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,32 g |
Tuky | 86,62 g |
Vláknina | 7,16 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na liškách a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3V6O
Moje poznámka
Kuřecí na liškách a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3V6O
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 3 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 4 minutami
Svíčková omáčka:
imzlin@seznam.cz před 17 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
IvanaJa před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
zelviky před 1 hodinou
Afrika řezy
JanaK24 před 2 hodinami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 3 hodinami
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 3 hodinami
Čevapčiči podle starých kuchařek
Moanka před 3 hodinami
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kureci maso na liskach,
maso na liškách,
na liškách,
vepřove na liškach,
kuřecí prsa na liškách,
kuřecí plátky na liškách,
kuřecí steak na liškách,
pečená kachna na liškách,
plátky na liškách,
kuřecí nudličky na liškách,
kuřecí plátek na liskach,
kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky recept,
kachna na liškách,
kureci s liskami,
kuře na lyškách,
recepty lišky,
kuřecí maso s liškama,
kuřecí maso s liskami,
babicovy dobroty 16.9.2012 houby
Suroviny:
kuře čtvrtky,
máslo,
cibule,
česnek,
sůl mořská,
pepř mletý,
houby lišky,
víno portské,
tymián,
bujón drůbeží,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (13)