Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,19 g |
Tuky | 34,65 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 19,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejeme máslo, na něj dáme na tenká kolečka nakrájený pórek, oloupané na plátky nakrájené žampióny a osmažíme. Přisypeme lžíci mouky, znovu osmažíme a zalijeme vývarem.
Krok 2: Přidáme na kostičky nakrájené maso, brambory a oloupané a pokrájené rajče. Uvedeme do varu, ztlumíme a na mírném ohni vaříme 15 minut.
Krok 3: Potom přidáme hrst drobných těstovin, zalijeme smetanou a za občasného míchání necháme povařit. Dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 28. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychtářská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR25
Moje poznámka
Rychtářská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR25
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 35 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 42 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 49 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
rychtářské maso,
rychtářská pochoutka,
rychtářské brambory,
rychtářské těstoviny,
rychtářský guláš,
rychtárská polívka,
recept na rychtářskou polévku,
rychtářská kotleta,
rychtářská pochoutky,
rychtarsky vyvar,
rychrarska polevka,
rychtářská kuřecí polévka,
recept na rychtářské maso,
nej polévky,
vývar s nudlema,
rychtarskapolevka,
rychttářská polévka,
rychtářská maso recepty,
recept na rychlou rychtářskou polévku,
polévka-rychtářska
Suroviny:
vývar drůbeží,
prsa kuřecí,
brambory,
máslo,
pórek,
smetana,
mouka hladká,
těstoviny,
sůl,
pepř,
rajče
Komentáře (10)