Postup přípravy
Krok 1: Díly slepice nebo kuřete vložte do vařící vody s celou cibulí, kořenovou zeleninou, vývarem nebo kostkou bez glutamátů, uvařte do měkka, v jiném hrnci povařte růžičky květáku - pozor, ne rozvařit.
Krok 2: Jíšku z másla a hladké mouky zalejte vývarem, povařte a vlijte smetanu, vložte syrové játrové knedlíčky a pomalu povařte asi 10 minut tak, aby byly uvařené. Do omáčky vložte růžičky květáku a obrané maso ze slepice. Podávejte s těstovinami nebo noky.
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zadělávaná slepice s květákem a játrovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE6l
Moje poznámka
Zadělávaná slepice s květákem a játrovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE6l
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 2 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 11 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jklůkljů
[email protected] před 3 minutami
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 9 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 11 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 12 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 13 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 14 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 14 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 14 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 14 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
zadělávané kuře s květákem,
zadělávané kuře s knedličky,
kuře zadělávané s květákem,
kuře s květákem,
recepty zadělávané vepřové maso s těstovinou,
zadělávané maso s květákem,
kuře zadělávané,
slepice s těstovinami,
vepřové zadělávané s květákem,
zadelavana ryba,
zadělávané vepřové s květákem,
zadělávané maso v květáku,
kure s kvetakem a knedlicky,
zadělávaná slepičí polévka,
staročeské slepice,
co z uvareneho kvetaku,
zadělávané drůbeží žaludky s knedlíčky,
zadělávané kuře ze zbytků,
zadělávaná polévka s květákem,
knedlíčková zadělávaná polévka
Suroviny:
slepice,
smetana,
cibule,
zelenina kořenová,
ořech muškátový,
vývar drůbeží,
květák,
knedlíčky játrové,
těstoviny,
sůl,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (11)