Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 843 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,74 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 39,90 g |
Postup přípravy
Osolíme, přidáme masox, 3/4 kelímku zakysané smetany (pokojová teplota), kečup či ještě protlak pro barvu, protože po přidání smetany dostane polévka mdlou barvu, prolisovaný česnek. Provaříme a přidáme libeček a petřželku.
Teď dle chuti si každy může octem přikyselit či přisladit. Krok 6: Podáváme se lžící zakysané smetany a ještě posypané bylinkami.
Druhý den, když je polévka odležená je ještě lepší.
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWxY
Moje poznámka
Můj boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWxY
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 50 minutami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 12 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 26 minutami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 10 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 11 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 13 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 14 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 15 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 15 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 16 hodinami
Tématické fráze:
ruský boršč z mletého masa,
boršč z mletého masa,
růžový boršč,
borsc repu dusime do mekka,
boršč mleté maso,
ruský boršč s mletého masa,
boršč mletého,
klasický ruský boršč,
boršč z kuřeciho vývaru,
boršč muj,
top recept boršč,
bor
Suroviny:
brambory,
maso mleté,
maso vepřové,
kuře,
zelí bílé,
řepa červená,
mrkev,
celer,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
masox,
pepř,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
cukr,
ocet,
česnek,
smetana zakysaná,
petrželka,
libeček
Komentáře (2)