Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dietní tuňákový salát

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

evellyen

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 254 kJ /
300 kcal
Bílkoviny6,04 g
Tuky5,80 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy53,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hlávkový salát natrháme na malé kousky, mrkev nastrouháme a papriku nakrájíme. Smícháme s rýží, zakápneme balzamikovým octem, zamícháme, přidáme kousky tuňákama, zakápneme olejem a znovu zamícháme. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.

Zveřejněno 21. 11. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dietní tuňákový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/13oZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dietní tuňákový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/13oZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Captain Lou 21. 9. 2013 10:11
No, chybí Ti tam jemně nakrájená cibulka, jde to i bez rýže, která se musí uvařit, což věc zpomaluje,a kdo by vařil když chce něco okamžitě a navíc na studeno. Dají se přidat olivy, př. kapary nebo kys. okurky, pak odpadá ocet. Jako příloha: Pečivo.
A jak již bylo řečeno: nejde zde o žádnou dietu!

a další bodík:yes::yes::yes:

Evellien, salát jsem udělala k večeři, ale museli jsme si ještě něco dát, pro nás byl takovej hladovej;-):-D, a dávám ti 3.boda:yes:

Jo, a nejíme to s manželem v rámci nějaké redukční diety, je to pro nás jedno z běžných jídel :-)

Parádní recept, děláme něco podobného, jen bez balsamikového octa :-) Naopak dáváme sezamový olej :yes:

Tématické fráze:
dietní salát s tuňákem, tuňákový salát, dietní saláty, dietní saláty recepty, ditnisalat, tunakovy salát recept, dietní večeře tuňák, recept na tunakovy salat, salat s tunakem dietni, dietní recepty, večeře s tuňákem, dietní večeře s tunákem, dietní věci, dietní recept s tunakem, dietni recepty s tunakem, tunakovi salat, salaty na dietu, evellien diskuze, tuňák salát, dietní rýže s tuňákem

Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě, salát hlávkový, mrkev, paprika čerstvá červená, ocet balsamiko, olej olivový, rýže, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu