Znojemská pečeně
Mezi jednu z oblíbených klasik patří znojemská pečeně z hovězího masa, s typickou omáčkou, v jejíž chuti hrají prim nakládané okurky. Za pomoci tlakového hrnce zvládnete připravit skvělý oběd za hodinu a půl.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 580 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,72 g |
Tuky | 7,12 g |
Vláknina | 11,62 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Znojemská pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYW2
Moje poznámka
Znojemská pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYW2
Nejnovější recepty
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 52 minutami
Segedínský závitek
Přidáno před 13 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 13 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 54 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 8 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 11 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 11 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 11 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 13 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 13 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 14 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
znojemská hovězí pečeně,
znojemska pečeně z vepřoveho masa,
znojemská,
znojemská vepřová pečeně,
znojemská hovězí pečeně recept,
recept na znojemskou pečeni,
znojemská recept,
nejlepsi recept hovezi po znojemsku,
hovězí znojemská pečeně,
recepty znojemska,
znojemská omáčka,
znojemnská pečeně,
recept na znojemskou,
recept znojemska,
nejlepší znojemská omáčka,
nejlepsi recept na znojemskou omacku,
hovězí znojemská,
znojemnská,
hovězí pečeně znojemská,
znojemskapecene
Suroviny:
maso hovězí,
okurky sterilované,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř,
tymián,
sůl,
vývar masový,
olej
Komentáře (37)