Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 684 kJ / 6 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,08 g |
| Tuky | 167,02 g |
| Vláknina | 61,60 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 581 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 1 062,04 g |
Postup přípravy
Hrušky oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle.
Přidáme cukr a pudink a smícháme.
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Moje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
buchta z hrušek,
recepty z hrušek,
hrušky recepty,
recepty s hruškami,
hruskova buchta,
buchty z hrusek,
pečeme z hrušek,
buchta s hruškou,
pečeme s hruškami,
hruškové buchty,
pečení s hruškami,
buchta hrusky,
buchta s hrušek,
rychla buchta s hruskami,
recept s hruškami,
s hruškami,
hruškové recepty,
moucniky s hruskami,
pokrmy z hrušek,
hrušky buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
tuk hera,
mléko,
vejce,
hruška,
cukr,
pudink vanilkový
Komentáře (15)
No, podle poměru surovin to vypadá, že té mouky (pokud by byla použita HLADKÁ) je tak na hraně. A je-li navíc použita polohrubá, je těsto tzv "kratší" - rádo se trhá.
Použití "změklé HERY" je ptákovina
Nevím co s broskvemi...
Na wééékend se chystám na nějaký koláč...
Vyzkouším paralelně s mým těstem i toto zde a dám vědít jak to dopadlo (Héééru samozřejmě zmrazím a do těsta postrouhám)
takový problém někdy mívám také, moje maminka,od které mám recept, mi poradila abych postupovala rychle, přesně tak, jak radí mirca. Máslo by nemělo být příliž měkké.