Suroviny
Porce: 4 pořádné ;-)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 749 kJ / 4 003 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 202,46 g |
| Tuky | 268,72 g |
| Vláknina | 51,20 g |
| Cholesterol | 524 mg |
| Sodík | 4,43 g |
| Sůl | 10,15 g |
| Sacharidy | 156,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná špekovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKvz
Moje poznámka
Krkovička plněná špekovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKvz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 28 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 48 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
krkovice recepty,
krkovice recept,
krkovice recept,
krkovička recepty,
krkovička se zelím,
krkovička recept,
krkovice plněná zelím,
recepty z krkovice,
kluci v akci recepty se zelím,
kluci v akci krkovicka,
kluci v akci plněné masové závitky,
krkovička plněná,
krkovice se zelím,
kluci v akci plněná krkovička,
plněná krkovička,
krkovici plnená zelim,
top recepty plněné cibule,
recepty krkovice,
krkovice plněná se zelím,
plněná krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
špek,
zelí bílé,
cibule,
brambory,
pivo světlé,
semínka hořčičná,
semínka hořčičná,
kmín drcený,
cukr,
ocet,
olej,
cibulky sterilované,
hořčice dijonská,
hořčice,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (15)
Bibi, to je právě podstatný detail toho receptu, použití čerstvého a dušeného zelí - místo kysaného. Také ta hořčičná semínka dělají své... Zkus, uvidíš...