Špenátovo-žampionové kostky
Tyto krásně vypadající řezy připravíme z piškotového těsta, které ochutíme špenátovým protlakem. Po upečení piškot rozřežeme na tři části a spojíme je náplní ze sýra, žampionů a zakysané smetany.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 389 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,08 g |
Tuky | 178,80 g |
Vláknina | 18,58 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,38 g |
Sacharidy | 86,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátovo-žampionové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j67Y
Moje poznámka
Špenátovo-žampionové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j67Y
Nejnovější recepty
Jidášky
Přidáno před 8 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 9 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 10 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 10 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 11 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 11 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 12 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 15 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 17 hodinami
Tématické fráze:
špenátovo palačinkový dort,
spenatovozampionova polevka,
g noci s žampionový krém,
nesmírná krása prezentace
Suroviny:
vejce,
olej,
smetana zakysaná,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
protlak špenátový,
sůl,
sýr smetanový,
sýr feta,
smetana zakysaná,
žampióny,
sůl,
vegeta,
kopr,
želatina
Komentáře (25)