Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 286 kJ / 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,22 g |
| Tuky | 34,61 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,37 g |
| Sacharidy | 79,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Moje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 1 minutou
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 34 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 36 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 43 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Tématické fráze:
pikantní obalovaný květák,
obalovaný květák v těstíčku,
pikantní těstíčko na obalování,
květak v těstičku,
těstíčko na obalování květaku,
květák recepty,
pikantní květák,
testicko na květák,
květák v těstíčku pečený v troubě,
recepty z květáku,
pikantni kvetak v troubě,
pikantní těstíčko,
květák v pikantnim těstíčku pečený v troubě,
pikantní pasta harisa,
recepty na z květáku,
květák obalovaný v těstíčku,
obalovaný květák pečený v troubě,
květak pikantní,
smažený květák v pikantním těstíčku,
harissa složení
Suroviny:
květák,
sůl,
olej,
vejce,
solamyl,
mouka hladká,
omáčka sojová,
česnek,
pivo světlé,
harissa,
paprika čerstvá červená,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
sůl
Komentáře (27)
Je fakt, že takle to neznám, ale Harissa, jak ji znám nejen z Tunisu (jenom pasta), nikdy není Harísa.
Ten Honza ze 17.01.2013 nejsem já.
Přece na celém světě se tahle pasta původem z Tunisu jmenuje Harissa. V restauracích je přímo na stolech jak ve Španělsku olivový olej a ocet na ochucení salátů.
žaludek, aby bylo jasno
ale jinak
úplně to cítím na jazyku
a foto maximální luxus