Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hamburgery

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

malinke-kote malinke-kote

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Hamburgery mohou být skvělou večeří nebo chuťovkou na zahradní oslavě. Jejich příprava zabere pár minut a dovnitř můžete naskládat vše, co máte rádi. Šťavnaté maso, svěží zeleninu, lahodný dresing. To vše mezi bulky a máte hotovo.

Suroviny pro 10 kusů

10kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 046 kJ /
1 206 kcal
Bílkoviny97,36 g
Tuky90,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 449 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si housky, které rozkrojíme a namažeme hořčicí. Kdo má rád cibuli, tak dle libosti naskládá prvně cibuli. Na cibuli položíme hlávkový nebo pekingský salát. Krok 2: Mleté maso rozmixujeme, přidáme dvě vajíčka, sůl, pepř a nastrouhaný oříšek. Až máme maso rozmixované, vytvoříme placky a začneme je smažit na pánvi. Krok 3: Hotové maso pokládáme na salát a přidáme rajčata, okurku a papriku. Můžeme si klidně přidat i další, jinou zeleninu. To už záleží na každého chuti. Zavřeme koncem housky a můžeme jíst.

TIP: Další oblíbené recepty na skvělé domácí hamburgery

Zveřejněno 20. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hamburgery

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gXLD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hamburgery

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gXLD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

malinke-kote:dop.játra ,ledvinky,minutky a pokud někdy děláte tu odsuzovanou pomazánku ze surimi tyčinek,tak 3 kapky opravdu nečekaně vylepší chuť ;-):yes:

Alexiss: tak alespoň trochu jsem se trefila :-) já si říkala že to je asi to co je podobné maggi .. tedy alespoň s tou lahví ... už jsem párkrát slyšela že je to dobré do omáček ... já vždy do omáček dávám pouze maggi ... ale zkusím asi někdy koupit :-)

123: omlouvám se .. nevěděla jsem jak se to píše ... jdu to opravit ... zjišťovala jsem si to a je to pekingský ...

malinke-kote:worcesterská omáčka má s magi společnou jedině tu skleněnou láhev :-) používá se už asi 200 let,původem z Anglie,zkuste-s některými jídly udělá překvapivé divy,ale opatrně-po kapkách

ale nepřepsala. Nenamlouvej si to.:-p

pekingový salát:-?:-):-):-p

chocolate: už je to opraveno a worchestr jsem nikdy nezkoušela. To je nějaká ta omáčka něco jako je magi že? Nebo se pletu? My raději používáme mix hovězí a vepřové ... + jsme tam zkoušeli dát i to kuřecí a bylo to také dobré :-)

Dana61: děkuji moc za opravu :-) a také dáváme sůl a pepř .. nějak mi to uniklo napsat ...

Dana61:Tak tak-sul, pepr a lzici worchesteru.Pouzivam mlete hovezi.

hamburgery jsou určitě dobré:yes::-D jenom prosím bych opravila, že mleté maso si rozemeleme na rozmixujeme a určitě já dávám alespoň sůl a pepř;-)

Alexiss: nj promiň ... mě teď také .. asi jsem se přepsala :-D

Nic ve zlém,prosím,ale ta hořTice mě fakt pobavila. :-)

Tématické fráze:
hamburger, recept na hamburgery, hamburger recept, hamburger z mletého masa, hamburgry, hamburgery, maso na hamburger, recept na hamburger, hamburgry recept, maso na hamburgery, recept na hamburgry, recept hamburger, recept na maso do hamburgeru, maso na hamburger recept, mleté maso na hamburgery, hamburgery recept, maso na hamburgery recept, hamburgr recept, maso na hamburgry, recept na hamburgery z mletého masa

Suroviny:
maso mleté, sůl, pepř mletý, vejce, ořech muškátový, salát hlávkový, okurka čerstvá, cibule, hořčice, paprika čerstvá červená, rajče, houska

Přidat fotografie receptu