Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,16 g |
| Tuky | 43,38 g |
| Vláknina | 20,30 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 827 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 54,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na dno PH dáme nadrobno nakrájený špek, dál přidáme nakrájenou cibuli, česnek na plátky.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, prosolíme je a posypeme moukou, promícháme a dáme do PH na cibuli a přisypeme fazole, fazolky, brambory na kostičky, ještě přisolíme, nasypeme saturejku, pepř, zalijeme vodou, aby bylo všechno mírně pod ní a pomalíme.
Krok 3: Během pomalení přidáme vodu do které rozmícháme moukou a to tolik, jak chceme mít eintopf hustý. Pokud budeme dělat na sporáku, tak úplně stejně, jen na začátku si maso prudce opečeme na oleji, aby se zatáhlo.
Zveřejněno 21. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kM8v
Moje poznámka
Srnčí eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kM8v
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 minutami
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Tématické fráze:
srnčí krk recepty,
srnčí krk recept,
srnčí krk,
srnka obecná,
srnčí v pomalém hrnci,
jídla ze srnčího,
eintopf,
jídla z jednoho hrnce recepty,
jak udělat srnčí maso,
srnci krk a hřbet,
srnčí maso krk recepty,
jak udělat srnčí maso recepty,
srnčí maso recepty,
recept na srnčí krk,
kucharka srnci krk,
srnčí krk se zelim,
srnčí hřbet s kostí recept,
recept ze srnciho krku,
recepty na jídla ze srnčího,
srnci na prudko
Suroviny:
maso srnčí,
cibule,
česnek,
špek,
fazole bílé malé,
fazolky zelené,
brambory,
mouka hladká,
saturejka,
pepř,
sůl
Komentáře (18)
bodík letí