Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 334 kJ / 80 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Moje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 13 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 2 hodinami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 2 hodinami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 8 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 10 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 12 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 13 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 13 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 13 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 13 hodinami
Tématické fráze:
slivovačka,
jak udělat tmavou omáčku,
tmavá omáčka k masu,
jak ztmavit omáčku,
slivovačka omáčka,
omáčka s rozinkami,
recepty na pizzu vydea,
omáčka slivovačka,
veprová krkovička se sušenými švestkami,
recept na tmavou omáčku,
jak uvarit tmavou omacku,
tmavá švestková omáčka,
tmavá omáčka perniková,
rtmavá omáčka,
tmavého omacky recepty,
vídenský povidlový knedlík-recepty,
tmavou omacku,
slivovačka s uzeným masem,
tmavá omáčka ke špenátu,
slivovacka omáčka prsa recepty
Suroviny:
povidla švestková,
máslo,
slivovice,
mouka hladká,
sůl,
voda,
cukr,
rozinky,
švestky sušené,
skořice mletá,
koření do perníku,
krkovice uzená,
knedlík vídeňský
Komentáře (1)