Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 705 kJ / 1 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,88 g |
| Tuky | 69,34 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 335 mg |
| Sodík | 271 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a maso na porce. Na oleji usmažíme cibuli dorůžova, přidáme maso, osmahneme ze všech stran a osolíme. Podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání vodou udusíme pod pokličkou doměkka.
Krok 2: Poté přidáme mraženou zeleninu a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Provaříme a na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na Mochovance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03pX
Moje poznámka
Hovězí na Mochovance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03pX
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na mochovance,
asia recepty,
asia hovezi
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
olej slunečnicový,
sůl,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (19)