Suroviny pro 1
3
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 753 kJ / 1 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,60 g |
Tuky | 166,06 g |
Vláknina | 7,85 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,31 g |
Sacharidy | 46,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Párkový guláš se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RBD0
Moje poznámka
Párkový guláš se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RBD0
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 38 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
parkovy gulas,
párkovej gulaš,
párkový guláš recept,
párkový guláš s knedlíkem,
guláš se smetanou,
paekovi gulas,
parkogulas,
guláš párkový,
recept na parkovy gulas,
recepty na bramborovo parkovy gulaš,
párková omáčka,
prosim o lehky parkovy salat,
párečkový guláš,
co dělat když je guláš sladký,
párkový perkelt,
recepty vaření párkový guláš,
recept na parkový gulaši,
párkový guláš recept videorecept,
párkový guláš s s kysaným zelím,
párkový guláš videorecept
Suroviny:
párky,
cibule,
olej slunečnicový,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
hořčice plnotučná,
česnek,
bujón,
smetana ke šlehání,
voda,
mouka hladká
Komentáře (13)