Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 540 kJ / 1 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,41 g |
Tuky | 56,34 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 119,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový salát s jablky a medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JX99
Moje poznámka
Mrkvový salát s jablky a medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JX99
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 53 minutami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 6 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 1 hodinou
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Tématické fráze:
mrkvový salát s ořechy,
mrkvový salát s pomerančovou šťávou,
aby mrkev nezhnědla,
mrkvový salát s jablky a s medem,
mrkvovy salat s jablky a olejem,
salat z mrkve a jablky medem,
salát z kysaného zelí jablky, pomeranče a vlašské ořechy,
mrkvovy s medem,
mrkvivý salát s ořechy,
aby nezhnědla mrkev,
pečená husa s jablky a pomeranci s medem,
mrkvový salát s jablky a ořechy,
mrkvovisalat,
jablkovy a mrkvovi salat,
mrkvový salát vlašské ořechy,
jablkovy salat s medem,
mrkvovi salát s jablkem,
mrkvový salát s jablky
Suroviny:
mrkev,
jablko,
šťáva citronová,
med,
olej,
ořechy vlašské,
voda
Komentáře (4)