Suroviny
Porce: dortová forma průměr 25cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 154 kJ / 3 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,92 g |
| Tuky | 244,35 g |
| Vláknina | 17,10 g |
| Cholesterol | 952 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 341,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový řez s čokoládou (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJwB
Moje poznámka
Hruškový řez s čokoládou (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJwB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
hruskove rezy,
kinder řez od ládi hrušky,
kinder řez podle ládi hrušky,
lada hruška čokoladove řezy,
kinder mléčný řez podle ládi hrušky,
hruskovy rez,
kinder mléčný řez ládi hrušky,
mléčný řez ládi hrušky,
recepty lade hrušky,
řezy z hrušek,
čokoládový řez s kompotem z hrušek,
kinder mléčný řez ládi hrušky recept,
recepty lady hrušky,
recept lady hrusky,
mléčný řez lady hrušky,
recepty ládi hrušky kinder řez,
recept na kinder mléčný řez od ladi hrušky,
domácí kinder mléčné řezy od ládi hrušky,
kinder řez lada hruška,
kinder rez ladi hrusky
Suroviny:
mouka hladká,
cukr třtinový,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
prášek do pečiva,
čokoláda hořká,
ořechy,
kompot hruškový,
marmeláda meruňková,
hruška,
rum,
čokoláda hořká,
máslo,
voda,
smetana zakysaná
Komentáře (15)
Zavařenina je dlouhodobě tepelně konzervovaná potravina, která vznikla zavařováním (byla zavařena). Nejčastěji jde o konzervaci ovoce či zeleniny. Běžnými typy zavařenin jsou například džemy, kompoty, marmelády, povidla případně i některé speciální typy potravinářských sirupů či jiných ovocných nápojů.
Zavařenina = kompot.
Ta zakysanka jsou ty roztřepené proužky