Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 987 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,65 g |
Tuky | 4,22 g |
Vláknina | 25,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 51,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozházený sojový špíz - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q837
Moje poznámka
Rozházený sojový špíz - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q837
Nejnovější recepty
Bryndzové pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
faluska před 10 minutami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 2 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 2 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 5 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 14 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 18 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 19 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 19 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 19 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 20 hodinami
Tématické fráze:
sojový špíz,
veganské špízy,
sojovy gyros,
vegan recepty ze sojových kostek,
sojové špízy,
sojova panna cotta recept,
špíz ze sojových kostek,
špízy ze sojových kostek,
veganskí těstoviny,
panna cotta vegan,
recept na sojovy gyros,
veganskí špízy,
veganka,recepty,
veganka recepty,
veganské recepty z sojove kostky,
veganské špízy recept,
sojové kostky vegan recept,
veganské recepty špíz,
špíz se sojovych kostek,
veganská panna cotta
Suroviny:
kostky sojové,
česnek,
bujón zeleninový,
paprika,
rajče,
cibule,
olej,
koření gyros,
marináda bbq,
sůl
Komentáře (5)