Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 390 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,21 g |
Tuky | 63,83 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,88 g |
Sacharidy | 417,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme zelí klasickým způsobem.
Krok 2: V míse si zpracujeme těsto.
Krok 3: Vykrajujeme tvořítkem kolečka, plníme náplní z brambor a brynzy.
Krok 4: Vaříme v osolené vodě 8 minut. Podáváme s uvařeným zelím. Polijeme anglickou slaninou s osmaženou cibulkou.
Zveřejněno 21. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pirožky plněné brynzou se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AO5l
Moje poznámka
Pirožky plněné brynzou se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AO5l
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 12 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
pirohy se zelim,
pirohy plnene bryndzou,
pirohy plněné brynzou,
plněne pirohy,
recepty na pirohy se zelím,
pirohy plněné brambory,
recept na plněné pirohy,
pirožky s brinzou,
plněné pirožky,
pirohy s bryndzou,
pirošky,
pirohy se zelím recept,
pirohy plněné zelím,
pirohy plněné,
recepty z brynzy,
pirohy s brynzou,
pirohy plnene brinzou,
recept pirožky,
plněné pirohy recept,
pirožky
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
voda,
brambory,
brynza,
slanina,
zelí sterilované
Komentáře (6)