Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá jablečná dietní buchta

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kikinulka kikinulka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 072 kJ /
2 407 kcal
Bílkoviny58,04 g
Tuky27,41 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy471,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše smícháme a nalijeme na lehce vymazaný plech, já mám teflonový, tak ani nemažu. Krok 2: A pečeme cca 20-30 min. při cca 180-200 stupních.

Zveřejněno 2. 10. 2011

Poznámka autorky kikinulka

Dnes jsem použila pro lehký kourpusek na dort:) a malou snídani pro miláčka ...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wRVX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wRVX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Eliška: Diet je mnoho druhů, to asi nevíte, když se tak rozčilujete:no::no::no: Tohle může patřit do nízkotučné ;-)

:D:D:D to je snad vtipn ne??? označení jako dietní buchta a je tam 200g cukru??:D to snad ne ne?:no::no::no:

tak právě mám buchtu v troubě..uvidíme co z toho bude, protože je to takové tuhé, slovo nalijte na plech bych nepoužila ale snad bude dobrá ;-)

To není dietní mouka má být pohanková hodně cukru a co vajíčka:-p:-?

hotovo

spagetka: špagi, vždyť kikinulce píši, aby už to konečně, skoro po půl roce od prvního upozornění, opravila.

Nadi, stopro jde o chybu, patří tam gramy, autorka určitě opraví

:-?:-?:-? Skutečně 300dkg = 3 kg hrubé mouky a 200dkg = 2 kg cukru :-?:-?:-? Měla bys konečně opravit!
Už na to upozorňovali Anka, AniCiz, Koouky.

Podle pravého receptu je tam cukru 300, já to ještě snížila...když ho peču chlapům, dávám cukr, když sobě, tak pouze medík a nebo vůbec...a také to jde:(

Aby byl moučník dietní,chtělo by to asp.poloviční dávku cukru a ten ještě nahradit fruktózou,ev.sukralózou.A použít colozrn.mouku nebo sójovou odtučněnou.Má i malé množství sacharidů.A asp.o jeden žloutek míň;-)Jinak super.

Myslíte, že by polovičné množství stačilo jako korpus pro tvarohový dortík? Chtěla bych to zkusit...

Aniciz, toto asi má být dietní, protože těsto je bez tuku ;-).

Zkoušela jsem trochu experimentovat s tímto receptem..;-)
Jelikož jsem na dietě, tak jsem to udělala takto:
2 jablka, hruška nastrouhat, přidala jsem vejce,Polohrubou mouku nízkotučné mléko, skořici, PDP a van. cukr.
Přidám foto jak se dopeče:yes:
Jinak, 200dkg je celekm dost, není chyba?;-):-)

:-S špatně jednotky váhy..ale i tak ten cukr..:-O..200g plus jabka je moc na dietu

200dkg? xD

Načíst další komentáře (1)

Tématické fráze:
dietní buchta s jablky, pohanková buchta, jablečná buchta s tvarohem, tvarohovo jablečná buchta, dietní buchta s tvarohem, buchta z pohankové mouky, dietni buchta na plech, rychlá buchta s jablky, hrnickova jablecna buchta, rychlá buchta s jablky, jablečná buchta hrníčková, jablecná buchta, jablečná buchta bez cukru, dietní moučníky recepty, dietní recepty moučníky bez pečení, proteinová buchta, dietní moučníky, pohankova buchta s jablky, buchty z pohankové mouky, pohanková buchta s tvarohem

Suroviny:
mouka hrubá, cukr, jablko, kypřící prášek, vanilka, rozinky, skořice, vejce

Přidat fotografie receptu