Suroviny pro 6 kusů
6kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,88 g |
| Tuky | 6,73 g |
| Vláknina | 11,87 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 201,80 g |
Postup přípravy
Dalamánky jsou lehounké a křupavé.
Zveřejněno 5. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitné dalamánky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w3M
Moje poznámka
Pšenično - žitné dalamánky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w3M
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 minutami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 1 hodinou
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 2 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 4 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 6 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky,
omládek,
dalamánky recept,
kde koupit sladěnku,
pečivo z žitné mouky,
recepty z žitné mouky,
pšenično žitné pečivo,
recept na dalamanky,
co je sladenka,
chleba s omládkem,
dalamánkový chléb,
chleb s omladkem,
chléb z omládku,
křupavé dalamánky,
žitné pečivo recepty,
jak vypada dalamanek,
pečivo s omládkem,
pecivo ze zitne mouky,
recept na dalamankovy chleb,
co je to sladěnka
Suroviny:
voda,
droždí,
sladěnka,
kmín drcený,
sůl,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká
Komentáře (48)