Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Měkký tvaroh s ředkvičkami a koprem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Měkký tvaroh, s ředkvičkami a aromatickým koprem, je doslova nabitý bílkovinami, skvěle chutná a můžete jej zařadit i do redukčního jídelníčku.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nízkotučný jogurt smícháme s tvarohem. Kopr omyjeme a nasekáme nadrobno a smícháme s tvarohem. Krok 2: Ředkvičky omyjeme, nakrájíme na malé kostičky nebo plátky a vmícháme do pomazánky. Krok 3: Dochutíme solí a pepřem. Podáme s pečivem.

Zveřejněno 3. 5. 2013

Poznámka autorky varilamyskakas…

Pokud si pěstujete ředkvičky sami a máte po ruce jejich klíčky, můžete je rovněž přidat do pomazánky.

Tvaroh s jogurtem jsou lehce stravitelné a ředkvičky s koprem působí žlučopudně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AXOl

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AXOl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

aisha: ;-) Tebe jsem dlouho neviděla, děkuji Aishi , mám nyní v koutku miminko -jménem Aisha a tak na Tebe vždy škytnu;-)

Děkuji děvčata:-K:-p

Jednoduche a svezi..k tomu domaci krupavy chlebik..naprosta symfonie..:-D:-p;-):yes:

danielle72: ano, právě ozdravovna mne zkazila žaludek, zhubla jsem tam asi 5 kg:-K:-))

varilamyskakasicku: A v ozdravovně: krupicová kaše smíchaná s rýží doplněná hláškou soudružky vychovatelky: "Zavři oči a mysli si, že je to čokoláda!". No, dopadlo to jinak, než si představovala :-))

danielle72: dá se i zakysanka, máš pravdu, dá se i domácí lučina, co je zde, já to dělám tak i tak, udělej podle sebe,koukám, máme zažitky z jídelny:-D já zase jiná jídla, čočka a hrách, mám dodnes osypky:-D musela jsem to sníst a dnes to pomalu už zase zkouším;-)

+ bod Máš to moc krásné, i pěkné fotky:yes: :-KJá bohužel tvaroh naslano kvůli zážitkům ve školní jídelně nemohu, ale nahrazuji ho zakysanou smetanou a pak si taky pochutnám;-)

:-D Zajímavá kombinace ředkvičky a kopr :-O určitě vyzkouším :yes:

:yes::yes: Ta vypadá krásně, věřím, že to bude ředkvičková terapie. Příležitostně vyzkouším Ivanko, krásné foto :yes::yes::-K;-):-p:-p

spagetka: díky za tip špagi, zkusím, zajímavé, díky;-)

Tahle pomazánka patří k mým nejoblíbenějším, někdy přidávám ještě stroužek česneku, aby to nepřebilo ale, občas si jazýček řekne, že by chtěl:-D:-D. Jo a zkus někdy i přidat k tomu červenou cibulí :-p:-p:yes::yes:

varilamyskakasicku: Ivi, jednoduché, zdravé a téměř dietní. Pro tebe paráda za 4.bod:yes:

Je taková lahodná, vyzkoušej, říkám tomu - ředkvičková terapie:-K

Takové pomazánky mám moc ráda. S ředkvičkami ji dělám často, s koprem jsem ještě nedělala, ale zkusím.:yes:+1

Tématické fráze:
recepty z měkkého tvarohu, tvaroh s ředkvičkami, pomazánky z měkkého tvarohu, co s koprem, tvarohová pomazánka s koprem, měkký, co z mekkeho tvarohu, ředkvičková pomazánka s koprem, pomazánka z měkkého tvarohu, tvaroh s ředkvičkou, tvaroh s redkvickama, recept z měkkého tvarohu, měkký nebo měký, tvaroh s, recepty s koprem, měký měkký, ředkvičková pomazánka z tvarohu, nízkotučný tvaroh recepty, pomazanka z mekeho tvarohu, jídlo s koprem a tvarohem

Suroviny:
tvaroh nízkotučný, jogurt bílý, ředkvičky, kopr, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu