Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 093 kJ / 3 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,65 g |
Tuky | 227,19 g |
Vláknina | 54,38 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,61 g |
Sacharidy | 117,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rpx
Moje poznámka
Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rpx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 59 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 13 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
chřestový krém,
chřestový krém s vínem,
česnekové krutony na pánvi,
chřest s parmazánem,
polevka z chrestu s parmazanem,
chřestový hrnec,
chřestová polévka s parmazánem,
chřestový krém bez smetany,
krem z bileho chrestu,
chřestový krém recept,
chřestový krém a víno,
chřestivý krém a vino,
česnekové krutony,
chřestový krém s bílým vínem,
creme fraiche recepty,
brambory creme fraiche,
cuketový krém s parmazánem a krutony,
recept s bílým chřestem a krutony,
chřestový krém s krutonky,
chřestový krém parmazán
Suroviny:
chřest bíly,
víno bílé,
vývar zeleninový,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
koření chimichuri,
máslo,
smetana ke šlehání,
sýr parmazán strouhaný,
crème frâiche,
rohlík,
máslo,
česnek sušený
Komentáře (6)