Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 730 kJ / 1 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,93 g |
| Tuky | 40,50 g |
| Vláknina | 6,39 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 20,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené kuřecí kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x4n
Moje poznámka
Červené kuřecí kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x4n
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 11 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 31 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
červené kari,
červená kari pasta recepty,
červené kari recept,
červená kari pasta recept,
thajské červené kari recept,
červená karí pasta,
kari pasta recepty,
thajské červené kari,
kari pasta,
kuřecí maso na červeném kari,
červené kari recepty,
thajské kuřecí kari,
recept na červené kari,
kari pasta recept,
thajske kure na cervenem kari,
kuřecí na kari,
červené kari kokosové mléko,
karí,
kuřecí karí,
recept cervene kari
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
směs zeleninová mražená,
mléko kokosové,
pasta kari červená,
omáčka rybí,
olej,
sůl
Komentáře (10)
http://www.japan-eshop.com/index.php?show=detail&p...
Jinak se dá udělat i doma -
http://www.labuznik.cz/recept/domaci-priprava-cerv...