Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 443 kJ / 823 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 82,02 g |
| Vláknina | 0,08 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlaté kuře s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXmJ
Moje poznámka
Zlaté kuře s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXmJ
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 19 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové tyčinky
Jitinka před 46 minutami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 3 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 3 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 3 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 3 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 4 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 4 hodinami
Mila kuličky
Marule před 5 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 6 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty s bulgurem,
pecene kure s bulgurem,
zlaté kuře-recept,
kure a bulgur,
zlaté kuře-recept,
kureci stehna s bulgurem,
kure bulgur,
bulgur a kuře,
bulgur recepty,
zlaté kuře,
bulgur kuře,
bulguret,
zdravé recepty s bulgurem,
kureci s bulgurem,
kuře recepty,
recepty z bulguru,
kuře s bulgur,
kureci stehno s bulgurem,
pečený bulgur,
bulgur kureci stehna
Suroviny:
stehno kuřecí,
máslo,
zázvor mletý,
paprika sušená sladká,
ořech muškátový,
víno bílé,
sůl,
bulgur,
cibulka jarní
Komentáře (10)
Hani, v tom výpeku to bude moc dobré