Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 591 kJ / 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 37,86 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,65 g |
| Sacharidy | 6,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle spěníme nakrájenou cibulku.
Krok 2: Vložíme suroviny stažené ze špízů, včetně zbylého výpeku.
Krok 3: Zalijeme přiměřeným množstvím horké vody a vmícháme hořčici.
Krok 4: Vmícháme nastrouhanou okurku a dochutíme (já Harmonií chuti).
Krok 5: Provaříme a dle potřeby zahustíme moukou a dochutíme. Podáváme s rýží, těstovinami i bamborami. Kdo jak rád.
Zveřejněno 29. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízová omajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5woR
Moje poznámka
Špízová omajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5woR
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 20 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 1 hodinou
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 9 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 10 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 16 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 21 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
zbyly testoviny a bambory recept,
spizova omáčka k masu,
recepty našich prababiček na omáčky z klobás,
jiny nazev pro špíz,
co uvarit ze zbylych klobas,
gyrost,
vlaďa hruška recept brambory,
omacka ze zbylych spizu,
recept na přípravu wolčestru,
omajda,
dobra omajda,
rajska omacka vládi hrusky,
tncz.recept l.hrušky na plněné brambory
Suroviny:
maso,
paprika,
cibule,
klobása,
cibule,
okurky sterilované,
sádlo,
mouka polohrubá,
hořčice,
pepř,
chilli,
koření gyros,
omáčka sojová,
olej,
Komentáře (10)