Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 120 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 0,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahody s rebarborovým sněhem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oKV
Moje poznámka
Jahody s rebarborovým sněhem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oKV
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 6 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 11 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Khulali před 1 hodinou
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 2 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 3 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 4 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 4 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 6 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 6 hodinami
Tématické fráze:
jahody recepty,
co s přezrálýma meruňkama,
rebarborový koláč,
recepty z jahod,
koláč s rebarborovým pyré,
rebarborove pyre,
koláč s rebarborovým želé,
třešně recepty,
rybízový moučník se sněhem,
bílky s jahody,
jahody s rebarborou,
rebarborovy kolac s bilkovym snehem,
rebarborový koláč s jahody a sněhem,
rebarborový koláč se sněhem a jahody,
reberborovy kolac,
recept z jahod a trsni,
recepty jahody sníh z bílků,
jahody se sněhem z bílku,
bílky recept,
rebarborový koláč s tvarohem
Suroviny:
rebarbora,
bílek,
cukr vanilkový,
cukr krupice,
jahody čerstvé
Komentáře (17)