Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořský rajčatový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wZq
Moje poznámka
Středomořský rajčatový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wZq
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 20 minutami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 28 minutami
Jklůkljů
[email protected] před 1 hodinou
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 10 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 12 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 14 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 15 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 15 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 15 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 15 hodinami
Tématické fráze:
středomořský salát,
rajčatový salát,
salat z chobotniček,
středomořské saláty,
rajcatovy salat petrzel,
krevety recept salát s rajčaty,
stredomorsky salát recept,
rajčata s petrželí,
rajčatový salát recept,
rajčatový salat s krevety,
rajčatový salát s mušlemi,
stredomorky salat s bagetou,
rajčatový salát s s krevetami,
stredomorsky cestovinovy salat recept,
salát z chobotnice a rajčaty,
středomořský satat,
rajčatový salát s krevetami,
salat z rajcat a petrzele,
salat y rajčat,
rajčatový salát z kucharky pro dceru
Suroviny:
rajče,
řízky kuřecí,
kalamáry,
krevety,
chobotnice,
cibule,
olivy černé,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
ocet vinný bílý,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (32)
vloženo: 18.06.2013 20:42:12 Nahlásit komentář administrátorůmreagovat
varilamyskakasicku:Nene, všechny tyhle mořské potvůrky, když je chceš zkusit samotné, jsou nejlepší jen na másle s česnekem, petrželkou a můžeš podlít i malinko bílým vínem. S bagetkou to nemá chybusmajlik. To je prostě klasika, která je jedinečná
jenom doplnim , tenhle komentar je od nekoho kdo zije nebo zil ve spanelsku, ale petrzeku s cesnekem i soli, spetkou pepre a olivovym olejem musis rozmixovat. Potvurky nakrajet asi na 2cm a ty osmahnout chvilinku na teflonovy panvi se 4 kapkami olivoveho oleje y bagetku na platky potrene rajcaty s trosickou olivoveho oleje--- pak je to super
s cibuli atd......... nechtel bych to ani zkusit:no
super salátek