Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 665 kJ / 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 0,87 g |
| Vláknina | 14,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Amarant se zeleninou na způsob rizota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JX4P
Moje poznámka
Amarant se zeleninou na způsob rizota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JX4P
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 7 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 10 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 32 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 2 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 2 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
amarant recepty,
amarant,
amarant recept,
amaranth recepty,
recepty z amarantu,
amarant příprava,
amarant zrno recepty,
co je amarant,
jak vařit amarant,
recepty amarant,
jak uvařit amarant,
amarantové vločky recepty,
amaranth recept,
aramant,
recept amarant,
jak se vaří amarant,
jak připravit amarant,
příprava amarantu,
amarantové vločky,
amarant-priprava
Suroviny:
amarant,
cibule,
pórek,
směs zeleninová mražená,
brokolice,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (8)
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2215
Petram, děkuji ti za recept a za informaci o surovině AMARANT.