Ovarová polévka s kroupami
Ovarová polévka je velmi jednoduché a chutné jídlo, které si jistě oblíbí celá rodina. Můžete zkusit verzi s kroupami, které polévce dodají jemnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 651 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,61 g |
Tuky | 5,53 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 67,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Moje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 6 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 4 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 4 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 4 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 6 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 6 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 7 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 7 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 7 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 9 hodinami
Tématické fráze:
vaření krup,
vaření krup na zabijačku,
jak správně vařit kroupy,
jak vařit kroupy na zabijačku,
postup pri vareni krup,
polevka z krup,
doba vaření krup,
jak správně vařit ječné kroupy,
vaření krup recept,
recept na ovarovou polevku,
recepty z krup,
jak dlouho vařit ječne kroupy,
kroupy doba vareni,
ječné kroupy vaření,
teskoma vaření,
krvavá polévka,
vaření krup do polévky,
vaření ječných krup,
recept na vaření krup,
jak vařit ječné kroupy
Suroviny:
vývar masový,
zelenina kořenová,
cibule,
kroupy,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře (15)