Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,80 g |
Tuky | 43,40 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso narežeme na menšie medailónky. Veľmi jemne ich naklepeme, osolíme, okoreníme a trocha posypeme mletou paprikou.
Krok 2: Do kastróla nalejeme trocha oleja a rozložíme na kolieska narezanú cibuľu.
Krok 3: Poukladáme medailónky, podlejeme vodou a dusíme domäkka (celú túto časť prípravy robím v tlakovom hrnci).
Krok 4: K mäkkému mäsu pridáme na kolieska narezaný pór a dusíme 5 minút, potom pridáme narezané olivy a zase 5 minút podusíme. Vodou zbytočne nepodlievame, šťavy má byť toľko, aby ju pór a cibuľa zahustili. Podávame s kuskusom alebo ryžou.
Zveřejněno 30. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
Moje poznámka
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
Nejnovější recepty
Polský mazurek
Přidáno před 12 minutami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 4 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 4 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Jurin před 12 minutami
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 20 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 3 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 5 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 6 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 6 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 7 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 9 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí na pórku,
recepty z pórku,
jehněčí olivy,
jehněčí plec na pórku,
jehněčí albert,
olivy do mrazaku,
recepty albert jehněčí,
albert jehněčí,
pórek,
jednoduché moučníky
Suroviny:
stehno jehněčí,
pórek,
olivy černé,
cibule bílá,
sůl,
koření bílé mleté,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (15)