Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,44 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 74,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
Moje poznámka
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 10 minutami
Piškotový beránek
Pajkujka před 50 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 1 hodinou
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 2 hodinami
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat kvašené zelí v hrnci,
kameninové hrnce na nakládání zelí,
hrnec na kvašení,
kameninové hrnce na zelí,
hrnce na kvašené zelí,
kameninový hrnec,
keramické hrnce na zelí,
keramický hrnec na kvašení,
kameninové hrnce,
nakládání patizonů,
kameninový hrnec na nakládání masa,
hrnce na kvaseni,
hrnce na kvašenou zeleninu,
nakládaný patizon,
salámové růžičky,
příprava patizonu,
zeleninový karbanátek recept,
hrnce na kvašení zelí,
zeleninový mišmaš,
malé kapustičky
Suroviny:
brambory,
patizon,
cibule,
rajče,
česnek,
salám měkký,
kapusta,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
vegeta,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
vegeta,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (17)