Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 648 kJ / 1 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 222,75 g |
| Tuky | 25,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 738 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 52,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená hovězí plec s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPYv
Moje poznámka
Dušená hovězí plec s kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPYv
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 8 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 9 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 14 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 2 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 3 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plec,
hovězí plec bez kosti recept,
hovězí kulatá plec recepty,
hovezi plecko,
hovězí plecko recept,
recepty hovězí plec bez kosti,
dušené plecko,
hovězí kulatá plec recept,
hovezi na kapiich,
plec,
hovězí plecko recepty,
recepty hovězí plec,
hovězí plec bez kosti recepty,
recept hovězí plec,
hovězí plec recept,
hovězí maso s kapii,
kde je hovězí plec,
plec hovězí,
dušené hovězí plecko,
hovězí plec na houbách
Suroviny:
plec hovězí,
kapie červená,
cibule,
sůl,
pepř,
masox
Komentáře (4)