Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 031 kJ / 2 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,35 g |
Tuky | 226,25 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 922 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,32 g |
Sacharidy | 79,80 g |
Postup přípravy
Všem nám moc chutnalo. Byla to opravdu mňamka.
Zveřejněno 26. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmmg
Moje poznámka
Zapečený květák se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmmg
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 6 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno 4. 4. 2025 14:04
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
MirkaTioka před 14 minutami
Tacos s mletým masem
Nelinka2013 před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
KuchtaBuchta před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Tystynka před 1 hodinou
Pečené brambory se smaženou cibulí a sýrem
Tystynka před 1 hodinou
Pečený losos v alobalu
vanilj před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Efka17 před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Kava 2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapeceny kvetak,
recepty z květáku,
květák recepty,
bešamel,
zapeceny kvetak recept,
minibazar recepty,
kvetak,
bešamel recept,
recepty květák,
zapékaný květák recepty,
zapékaný květák s bešamelem,
zapekany kvetak,
bešamelová omáčka recept,
recepty zapečený květák,
recept na zapečený květák,
květák zapečený,
minibazar.cz,
recept zapečeny květak,
zapečený květák recepty,
květák recepty zapečený
Suroviny:
květák,
sýr tvrdý,
slanina,
máslo,
mouka,
mléko,
žloutek,
sůl,
pepř
Komentáře (21)