Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 414 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 1,36 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 17,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v pikantním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poEV
Moje poznámka
Květák v pikantním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poEV
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 14 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 16 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
káťa před 4 minutami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 6 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Markeeta před 2 hodinami
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 9 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 11 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 12 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 12 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pikantní obalovaný květák,
květák s hraškou,
květák v těstíčku pečený v troubě,
pikantní obalovaný květák recept,
květák hraška,
květák na plechu,
zapečený květák s hraškou,
květák obalovaný v hrašce,
recept kvetak +hraska,
obalovaci smes na květák,
květák, hořčice,
peceny kvetak v hrasce,
obalovaný květák v pikantnim testicku,
květák obalovaný v hrašce pečený v troubě,
květák na plechu s pikantním,
květak s hraskou recepty,
recepty kvetak,
recepty z květáku,
recepty s hraskou na obalovani,
květák recepty
Suroviny:
květák,
hraška,
brambory,
česnek,
sýr strouhaný směs,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
voda
Komentáře (16)