Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 610 kJ / 3 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,74 g |
Tuky | 95,10 g |
Vláknina | 56,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 509,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEB
Moje poznámka
Mrkvový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEB
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Přidáno před 1 hodinou
Koláč z rýžové mouky s citronovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky na slanině, česneku a majoránce
Přidáno před 4 hodinami
Naše oblíbené muffiny
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Lokše s květákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
České housky-rohlíky
Ivabou před 30 minutami
Vepřová játra na cibulce
Lasulena před 1 hodinou
Nekynuté mini langoše
Michaela87 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Michaela87 před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Michaela87 před 1 hodinou
Peřinková buchta s pudinkem
Michaela87 před 1 hodinou
Králík na smetaně
Michaela87 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
Michaela87 před 1 hodinou
Smetanovo-ořechová bábovka s jablky
Michaela87 před 1 hodinou
Holandské řízky
Michaela87 před 1 hodinou
Tématické fráze:
bezlepkový makovec,
recept na bezlepkový makovec,
recept makovec bezlepkový,
bezlepkový makovec recept,
mrkvový makovec,
makovec s mrkvi,
makovec bezlepkový,
makovec z mletého máku fitness,
kde sehnat xanthan?,
fitness makovec,
makovec se švestkami bez lepku,
makovec s mtkvi,
xanthan nebo guara,
makovec bez mouky s s mrkví,
bezlepkové pečivo recepty s mrkví,
makovec recept s mrkvi,
mak s mrkví,
zdravy makovec,
recept na makovec bezlepkovy,
xanthan recepty
Suroviny:
mouka bezlepková,
mák mletý,
cukr,
prášek do pečiva,
xanthan,
skořice,
mrkev,
voda,
olej
Komentáře (5)