Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patizon obalený v trojobalu se sýrem a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXQA
Moje poznámka
Patizon obalený v trojobalu se sýrem a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXQA
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté a zelí ze zelené cukety
Přidáno před 3 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 4 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 23 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Martinské rohlíčky
Fitulka před 3 minutami
Moravský vrabec
Fitulka před 6 minutami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 1 hodinou
Minutkové žampiony
Janet.P před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 3 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 4 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 5 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 6 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 6 hodinami
Tématické fráze:
patizon,
patizon recepty,
jak smažit patizon,
patizon se syrem,
patison recept,
recepty z patizonu,
jak loupat patizon,
obalený patyzon,
musi se patizon loupat,
recept z patizonu,
patyzon,
smažený patizon recepty,
patizon foto,
trojobal se sýrem,
patizon recept,
obalený patison,
loupat patizon,
patyson,
patison recepty,
smazeny patizon
Suroviny:
patizon,
vejce,
jogurt bílý,
sůl,
sýr galbani grangusto,
paprika sušená uzená,
bylinky,
olej,
strouhanka
Komentáře (24)