Frgále
Frgále jsou oblíbené nejen pro svou chuť, ale také pro svou křehkost a měkkost, která se rozplývá v ústech. Díky svému tradičnímu českému původu jsou frgále také spojeny s kulturním dědictvím a oslavami.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 513 kJ / 7 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,12 g |
Tuky | 277,22 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 1 021,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpLK
Moje poznámka
Frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpLK
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 51 minutami
Omeleta v housce
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 13 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 13 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
Karel849 před 45 minutami
Pečené vepřové koleno
martiline před 1 hodinou
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 2 hodinami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 2 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 11 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 12 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 12 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 12 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 12 hodinami
Tématické fráze:
frgale recept,
frgale,
recept na frgále,
recept frgale,
domácí frgále,
frgál recept na 4 frgále,
hrušková povidla recept na frgále,
frgále z domácí pekárny,
frgaly,
hruškové frgále,
těsto na frgále,
recepty na frgale,
frgaly recept,
recepty frgale,
hruškové frgály recepty,
nejlepší recept na frgály,
makovy frgal recept,
koláče frgále,
koláče frgaly,
hrušková povidla na frgále
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
sádlo,
máslo,
cukr krupice,
droždí,
mléko,
žloutek,
sůl,
tvaroh,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
povidla švestková,
povidla hrušková,
náplň maková,
drobenka,
vejce,
máslo
Komentáře (38)