Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 422 kJ /
2 252 kcal
Bílkoviny130,06 g
Tuky182,28 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 742 mg
Sodík 2,06 g
Sůl5,08 g
Sacharidy21,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Skopové očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pomalého hrnce. Krok 2: Přidáme slaninu pokrájenou na kostičky, neoloupané stroužky česneku a rozmarýn. Mírně podlijeme vodou, zapneme na High a pomalíme 4-5 hodin. Krok 3: Když je maso hotové, vyjmeme stroužky česneku, vymačkáme je do výpeku a zašleháme do něho máslo. Podáváme s vařeným bramborem a fazolkami

Zveřejněno 1. 9. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zgm2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zgm2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Děkuju:-K
Ivo, určitě přijď i s pekárnou;-):-))

:-D:-D dyk to říkám.....:yes::yes:....Maruš, mám si s sebou k vám vzít i pekárnu?;-):-8

Ajajaj :-O to je zase dobrota - já skopové můžu. Krásné to máš :yes::-K

Krásné :yes::yes::yes::-K

magdalenka: máš recht:-D:-))

maris:nebudeme predsa trocháriť, daj dvakrát!:-D

Děkuju vám všem:-K

magdalenka: radši dvakrát než vůbec:-8:-)):-)) Díky:-). Myslím, že Tobě by nechutnalo;-);-(

Myslíš, že by mi chutilo? Zašleháme máslo a máslo? Akože ho nikdy nie je dosť?:-D

Mám to taky nastavené, skopové spíše ne nebo málokdy, jehněčí bych si ale dala hned, ale zkusím ho udělat někdy podle Tebe Maruško, vypadá to moc dobře;-):-p:yes:

Krása a určitě dobrota Maruško :yes::yes::-K

danielle72:

maris: Ja ho tez nedelam casto, uz jen proto, ze je opravdu chutove "narocne", ale jednou za cas je to proste "basta".

Jitkas: děkuju:-), je to upomalené:-)). Víno používám často, tady jsem ho nedala jen z toho důvodu, že došlo:-)). Pro nás je skopové tak trochu sváteční, máme ho moc rádi a špatně se shání. Ted už žádné nemám, tak až zase bude, připravím ho podle Tebe;-):-)

maris: Skopove, kdyz je dobre okorenene, je vynikajici. Ja delam v obyc. troube, jako Ty davam rozmaryn, tymian i salvej. Nasekam bylinky a zartru je spolu s hrubozrnou soli do masa. Jen misto vodou, podliji bilym vinem. Pomaly hrnec nemam, verim, ze se hodi, neb se maso mene vysusi. Tak v polovine peceni do stavy prihodim brambory a pecu spolecne s masem. Jo, fazolkovy salat se hodi perfektne. Mas to krasne upecene-ci upomalene?

Načíst další komentáře (3)

Tématické fráze:
skopove v pomalem hrnci, skopove na rozmarýnu, jak udelat skopove, skopové v ph, skopové maso v ph, skopové z pomalého hrnce, skopové maso v v pomalém hrnci, skopové na na rozmarýnu, skopová kýta s s rozmarýnem, skopové maso v pomalém hrnci, skopove ve stave s brambory, skopovy krk, recept na skopove na chlebu, jehneci a skopove rozdil, vykostena skopova kyta s rozmarinem, skopové recepty, pomalý hrnec recepty skopové maso, recept na kytu jehněčí na rozmarynu a na česneku, skopové v v pomalém hrnci, jehneci na slwnine a cesneku

Suroviny:
kýta skopová, slanina, česnek, rozmarýn čerstvý, máslo, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu