Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 530 kJ / 1 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,33 g |
| Tuky | 36,24 g |
| Vláknina | 24,64 g |
| Cholesterol | 836 mg |
| Sodík | 731 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 161,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Moje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 11 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 11 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 11 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 12 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 13 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 13 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 14 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
kapustové závitky,
recept na kapustové závitky,
kelove zavitky,
kelove zeli,
kelove zeli,
priprava kelu,
kapustové závitky recept,
kapusta závitky,
vepřové závitky v kapustovém listu,
kapustová musaka,
dusene kelové zelí,
kapusta závitky recept,
hlúbik kelu,
kapustový závitek,
kapustove.zavitky.,
hlavka kelu,
marocký zavitek,
mleté maso v kelu recepty,
kapustove ptacci,
kapustove ptacky
Suroviny:
kapusta,
hovězí zadní,
maso vepřové,
rýže dlouhozrnná,
vejce,
cibule,
mrkev,
česnek,
rajče cherry,
olej olivový,
sůl mořská,
harissa,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
saturejka,
tymián,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
koření oregáno,
nať petrželová,
ořech muškátový,
Komentáře (18)
Také harissa není v Maroku známá, je to tuším Alžírská specialita. Je ale možné, že už se do Maroka rozšířila. Naopak skořice je v masových jídlech běžná.